Galaxy 17 - C Band
91° West
DVB-S
MPEG-2
3900 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1760
APID: 1720
FXM is classic movies, from the folks at FX, primarily those from the 20th Century Studios, Twentieth Century Pictures, and Fox Film Corporation library.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:15 amFXM PresentsAn exploration of the movie making process from script to screen
(running time: 15 mins)
12:30 amCriminal(2016)
(running time: 135 mins)
02:45 amFXM PresentsAn exploration of the movie making process from script to screen
(running time: 15 mins)
03:00 amThe Wayward Bus(1957)
(running time: 90 mins)
04:30 amThe Gambler from Natchez(1954)
(running time: 90 mins)
06:00 amDirty Mary, Crazy Larry(1974)
(running time: 95 mins)
07:35 amThe Ox-Bow Incident(1943)
(running time: 80 mins)
08:55 amThe Silver Whip(1953)
(running time: 75 mins)
10:10 amThe Gambler from Natchez(1954)
(running time: 90 mins)
11:40 amLove Me Tender(1956)
(running time: 95 mins)
01:15 pmKid Blue(1973)
(running time: 105 mins)
03:00 pmThe Longest Ride(2015)
(running time: 160 mins)
05:40 pmFerdinand(2017)
(running time: 130 mins)
07:50 pmSing(2016)
(running time: 135 mins)
10:05 pmKung Fu Panda 3(2016)
(running time: 115 mins)

 
We Want To Hear From You!