Galaxy 29 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
12180 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 101
APID: 256
FNX - First Nations Experience. A new PBS station with a Native American focus.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amNative Voice TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 amThe New Creative IndiaTake a journey into the creative spaces and minds of India's culture and traditions
(running time: 30 mins)
01:00 amAboriginal Adventures CanadaWhales
(running time: 30 mins)
01:30 amToa Hunter GathererToa Hunter Gatherer recaptures traditional knowledge and techniques that have faded
(running time: 30 mins)
02:00 amNative ShortsRed Buffalo Skydive/ Two Cars, One Night
(running time: 30 mins)
02:30 amThe AuxEnjoy the Aboriginal unity experience through music
(running time: 60 mins)
03:30 amInjunuityA collage of reflections on the Native American world, the shared past, turbulent present and undiscovered future
(running time: 30 mins)
04:00 amWhen I Hear ThunderA look into the lives of four Native American families and the sport of amateur boxing that binds them
(running time: 90 mins)
05:30 amK'ina Kil: The Slaver's SonNatives fought for their lives during European colonization, and native children were frequently kidnapped from their families and tribes
(running time: 30 mins)
06:00 amStorytellers in MotionOur featured artists define the voice, values and perspective of aboriginal stories
(running time: 30 mins)
06:30 amRez RidesPimping Out the Rolls Royce
(running time: 30 mins)
07:00 amWapos BayGoing for Gold
(running time: 30 mins)
07:30 amSharing CirclePow Wow Circle
(running time: 30 mins)
08:00 amThe AuxEnjoy the Aboriginal unity experience through music
(running time: 60 mins)
09:00 amInjunuityA collage of reflections on the Native American world, the shared past, turbulent present and undiscovered future
(running time: 30 mins)
09:30 amLandingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amWhen I Hear ThunderA look into the lives of four Native American families and the sport of amateur boxing that binds them
(running time: 90 mins)
11:30 amK'ina Kil: The Slaver's SonNatives fought for their lives during European colonization, and native children were frequently kidnapped from their families and tribes
(running time: 30 mins)
12:00 pmFish Out of WaterHaida Gwaii
(running time: 30 mins)
12:30 pmWorking It Out TogetherJamie Moses and Shawn Iserhoff: Stewards of the Land
(running time: 30 mins)
01:00 pmWaabiny TimeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmBizou and the Wonderful World of AnimalsAn animated show about a princess who has the ability to transform herself into animals
(running time: 30 mins)
02:00 pmTiga Talk!A series combining live action with a magic puppet world using music and imaginary play
(running time: 30 mins)
02:30 pmTansi NehiyawetanIn the Garden
(running time: 30 mins)
03:00 pmWapos BayThe contemporary life and culture of the Northern Cree
(running time: 30 mins)
03:30 pmArt ZoneCreative Mobile
(running time: 30 mins)
04:00 pmFinding Our TalkProfiling unique individuals who are striving to preserve Aboriginal linguistics
(running time: 30 mins)
04:30 pmCooking With the WolfmanWisakedjak helps Matt to control his anger as he prepares to deal with an old threat
(running time: 30 mins)
05:00 pmCreative NativeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmFirst Talk With Tamara BullThis show will deal with key issues in both rural and urban Aboriginal communities and hopes to stimulate positive change through discussion and education
(running time: 30 mins)
06:00 pmVamizi: Cradle of CoralAn international science team is on a mission to protect Vamizi, one of the northernmost Indian Ocean islands, and home to some of the world's oldest coral reefs
(running time: 60 mins)
07:00 pmRavens and Eagles: Haida ArtFrom ancient traditions and spirituality comes the contemporary power of Haida art
(running time: 30 mins)
07:30 pmVitality GardeningColeen Rajotte offers various tips on how to grow a vital garden in the Northern environment
(running time: 30 mins)
08:00 pmWorking It Out TogetherIt's About the Journey, Not the Finish Line
(running time: 30 mins)
08:30 pmFrom the SpiritA moving series that features talented Aboriginal artists
(running time: 30 mins)
09:00 pmNative PlanetEcuador
(running time: 60 mins)
10:00 pmFirst Talk With Tamara BullThis show will deal with key issues in both rural and urban Aboriginal communities and hopes to stimulate positive change through discussion and education
(running time: 30 mins)
10:30 pmBehind the BrushNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 pmRegaining Food SovereigntyExamines the relationship between history, health, tradition, culture and food in Native American communities
(running time: unknown or repeats)

 
We Want To Hear From You!