SES 1 - C Band
101° West
DVB-S2
MPEG-2
3820 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 29724
VPID: 2800
APID: 2801
Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-2
4000 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26400
VPID: 1
APID: 101
FETV (Family Entertainment Television) is a satellite and cable network featuring classic and inspirational programming the whole family can enjoy.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amMaudeThe Slum Lord
(running time: 30 mins)
12:30 amMaudeThe Convention
(running time: 30 mins)
01:00 amBarney MillerThe Prisoner
(running time: 30 mins)
01:30 amBarney MillerLoan Shark
(running time: 30 mins)
02:00 amOne Day at a TimeThe Arab Connection
(running time: 30 mins)
02:30 amOne Day at a TimeHold The Mustard
(running time: 30 mins)
03:00 amDesigning WomenA Blast From the Past
(running time: 30 mins)
03:30 amDesigning WomenPapa Was a Rolling Stone
(running time: 30 mins)
04:00 amSergeant Preston of the YukonBattle at Bradley's
(running time: 30 mins)
04:30 amSergeant Preston of the YukonThe Stolen Malamute
(running time: 30 mins)
05:00 amLassieThe Contest
(running time: 30 mins)
05:30 amLassieThe Mascot
(running time: 30 mins)
06:00 amJoyce Meyer: Enjoying Everyday LifeJoyce Meyer, one of the world's leading practical Bible teachers and New York Times best-selling author, shares encouragement and advice to help us enjoy our daily lives
(running time: 30 mins)
06:30 amLife Today With James and Betty RobisonLife Outreach International encourages the support of missions and relief programs around the world
(running time: unknown or repeats)
07:00 amThe Roy Rogers ShowThe Double R Ranch is home to Roy Rogers, horse Trigger and Queen of the Cowgirls, Dale
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Roy Rogers ShowThe Double R Ranch is home to Roy Rogers, horse Trigger and Queen of the Cowgirls, Dale
(running time: 30 mins)
08:00 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
09:00 amFather Knows BestA wise man, his common-sense wife and their children portray middle class family life in the Midwest
(running time: 30 mins)
09:30 amFather Knows BestA wise man, his common-sense wife and their children portray middle class family life in the Midwest
(running time: 30 mins)
10:00 amHazelHazel, the maid, takes charge of the Baxter household, much to her employer's chagrin
(running time: 30 mins)
10:30 amHazelHazel, the maid, takes charge of the Baxter household, much to her employer's chagrin
(running time: 30 mins)
11:00 amI Dream of JeannieA 2000-year-old genie swears her devotion to an astronaut for freeing her from her bottle
(running time: 30 mins)
11:30 amI Dream of JeannieA 2000-year-old genie swears her devotion to an astronaut for freeing her from her bottle
(running time: 30 mins)
12:00 pmBewitchedFollow the lives of Darrin Stephens, an ad executive, and his wife Samantha, a witch
(running time: 30 mins)
12:30 pmBewitchedFollow the lives of Darrin Stephens, an ad executive, and his wife Samantha, a witch
(running time: 30 mins)
01:00 pmThe Mary Tyler Moore ShowThe life and trials of Mary Richards, who moved to Minneapolis to pursue a career in television news
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe Mary Tyler Moore ShowThe life and trials of Mary Richards, who moved to Minneapolis to pursue a career in television news
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe Roy Rogers ShowThe Double R Ranch is home to Roy Rogers, horse Trigger and Queen of the Cowgirls, Dale
(running time: 30 mins)
02:30 pmThe Roy Rogers ShowThe Double R Ranch is home to Roy Rogers, horse Trigger and Queen of the Cowgirls, Dale
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Lone RangerThe daring and resourceful masked rider of the plains and his faithful companion, Tonto, struggle to maintain law and order in the days of the early Wild West
(running time: 30 mins)
04:00 pmPerry MasonThe Case of the Singing Skirt
(running time: 60 mins)
05:00 pmPerry MasonThe Case of the Bashful Burro
(running time: 60 mins)
06:00 pmMatlockThe Ex
(running time: 60 mins)
07:00 pmMatlockThe Clown
(running time: 60 mins)
08:00 pmPerry MasonThe Case of the Crying Cherub
(running time: 60 mins)
09:00 pmPerry MasonThe Case of the Nimble Nephew
(running time: 60 mins)
10:00 pmT.J. HookerThieves' Highway
(running time: 60 mins)
11:00 pmHart to HartHighland Fling
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!