Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3950 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 16000
VPID: 257
APID: 258
The network, which is targeted at women between the ages of 25 and 54 years old, primarily focuses on feature films, but also carries some true crime documentary series.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe FBI FilesTerror for Sale
(running time: 60 mins)
01:00 amUnsolved MysteriesNew Evidence Found in Murder Case
(running time: 60 mins)
02:00 amScandalSweet Baby
(running time: 60 mins)
03:00 amCorrupt CrimesMexican Wrestling Maniac
(running time: 30 mins)
03:30 amCorrupt CrimesPanic at Canyon Lake
(running time: 30 mins)
04:00 amCorrupt CrimesEvil Stranger
(running time: 30 mins)
04:30 amCorrupt CrimesDeadly Curves
(running time: 30 mins)
05:00 amLAPD: Life on the BeatFollow the men and women manning every unit of the LAPD, from bomb squad to SWAT team
(running time: 30 mins)
05:30 amLAPD: Life on the BeatFollow the men and women manning every unit of the LAPD, from bomb squad to SWAT team
(running time: 30 mins)
06:00 amWithout a TraceUndertow
(running time: unknown or repeats)
07:00 amWithout a TracePilot
(running time: 60 mins)
08:00 amBoston LegalChange of Course
(running time: 60 mins)
09:00 amBoston LegalAn Eye for an Eye
(running time: 60 mins)
10:00 amBoston LegalTruth Be Told
(running time: 60 mins)
11:00 amWithout a TraceFight/ Flight
(running time: 60 mins)
12:00 pmWithout a TraceOne Wrong Move
(running time: 60 mins)
01:00 pmWithout a TraceClaus and Effect
(running time: 60 mins)
02:00 pmAmerican Greed: Scams, Scoundrels and ScandalsGalleon Group: The Insider - Raj Rajaratnam
(running time: 60 mins)
03:00 pmAmerican Greed: Scams, Scoundrels and ScandalsFine Art: A Portrait of Fraud
(running time: 60 mins)
04:00 pmUnsolved MysteriesTennessee Home Invasion
(running time: 60 mins)
05:00 pmUnsolved MysteriesWhere's Charlotte?/ MP Death/ Love on the Run
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe FBI FilesGlobal Pursuit
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe FBI FilesBetrayed
(running time: 60 mins)
08:00 pmForensic FilesSoiled Plan
(running time: 30 mins)
08:30 pmForensic FilesHeadquarters
(running time: 30 mins)
09:00 pmForensic FilesOne for the Road
(running time: 30 mins)
09:30 pmForensic FilesArmy of Evidence
(running time: 30 mins)
10:00 pmForensic FilesTagging a Suspect
(running time: 30 mins)
10:30 pmForensic FilesCrash Course
(running time: 30 mins)
11:00 pmThe FBI FilesDeath of a Diplomat
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!