SES 1 - C Band
101° West
DVB-S
MPEG-4
H264
3957 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 2734
VPID: 556
APID: 558
Decades mainly airs classic television sitcoms and drama series from the 1950's through the 1980's, feature films from the same period, along with historical news and documentary programming.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amDark ShadowsThe rich Collins family of Collinsport, Maine is tormented by strange occurrences
(running time: 30 mins)
12:30 amSledge Hammer!Desperately Seeking Sledge
(running time: 30 mins)
01:00 amBrooklyn BridgeBoys and Girls Together (Part 1)
(running time: 30 mins)
01:30 amHollywood RemembersMary Tyler Moore
(running time: 30 mins)
02:00 amThe Joan Rivers ShowJohn Ritter, Richard Thomas, Mr. Lucky, Tony Guida
(running time: 60 mins)
03:00 amRipley's Believe It or Not!Viewers will witness amazing feats and facts that stretch the imagination
(running time: 30 mins)
03:30 amRipley's Believe It or Not!Viewers will witness amazing feats and facts that stretch the imagination
(running time: 30 mins)
04:00 amLancerCut the Wolf Loose
(running time: 60 mins)
05:00 amOne Step BeyondThe Aerialist
(running time: 30 mins)
05:30 amOne Step BeyondThe Burning Girl
(running time: 30 mins)
06:00 amThe Best of HollywoodBest of 1981: On Golden Pond/ Body Heat/ Mommie Dearest
(running time: unknown or repeats)
07:00 amThe Ed Sullivan ShowJudy Garland, Tom Jones, Peter Sellers
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Ed Sullivan ShowLeslie Uggams, Joan Rivers
(running time: 30 mins)
08:00 amThrough the DecadesA look back at particular moments in history and pop culture that impacted politics, culture and everyday lives
(running time: 60 mins)
09:00 amI Love LucyLucy's Bicycle Trip
(running time: 30 mins)
09:30 amI Love LucyLucy Goes to Monte Carlo
(running time: 30 mins)
10:00 amThe Lucy ShowTwo best friends, who live together with their children, find harebrained ways to make some quick cash
(running time: 30 mins)
10:30 amThe Lucy ShowTwo best friends, who live together with their children, find harebrained ways to make some quick cash
(running time: 30 mins)
11:00 amThe Donna Reed ShowHigher Learning
(running time: 30 mins)
11:30 amThe Donna Reed ShowNever Marry a Doctor
(running time: 30 mins)
12:00 pmFamily AffairYou Like Buffy Better
(running time: 30 mins)
12:30 pmFamily AffairFreddie
(running time: 30 mins)
01:00 pmPetticoat JunctionThe misadventures of Kate Bradley and her family, who run the Shady Rest Hotel in Hooterville
(running time: 30 mins)
01:30 pmPetticoat JunctionThe misadventures of Kate Bradley and her family, who run the Shady Rest Hotel in Hooterville
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe Mary Tyler Moore ShowThe Snow Must Go On
(running time: 30 mins)
02:30 pmThe Mary Tyler Moore ShowBob and Rhoda and Teddy and Mary
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Bob Newhart ShowThe professional and personal misadventures of psychologist Dr
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Bob Newhart ShowThe professional and personal misadventures of psychologist Dr
(running time: 30 mins)
04:00 pmNewhartDick Loudon, a New York writer of 'how-to' books retires to run a historic Vermont inn
(running time: 30 mins)
04:30 pmNewhartWhat Is This Thing Called Lust?
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe Ed Sullivan ShowJudy Garland, Tom Jones, Peter Sellers
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe Ed Sullivan ShowLeslie Uggams, Joan Rivers
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe Joan Rivers ShowBob Denver, Donna Douglass, Robert Reed, Joyce DeWitt and More
(running time: 60 mins)
07:00 pmRowan and Martin's Laugh InNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmThrough the DecadesA look back at particular moments in history and pop culture that impacted politics, culture and everyday lives
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Dick Cavett ShowDanny Kaye
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Ed Sullivan ShowJudy Garland, Tom Jones, Peter Sellers
(running time: 30 mins)
10:30 pmThe Ed Sullivan ShowLeslie Uggams, Joan Rivers
(running time: 30 mins)
11:00 pmThe Lost HoneymoonersHalloween Party/ The Sprained Thumb
(running time: 30 mins)
11:30 pmThe Abbott and Costello ShowBeauty Contest Story
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!