Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
40800 Mhz
Vertical
FEC: 2/3
S/R: 30000
VPID: 1800
APID: 1801
Galaxy 16 - C Band
99° West
DVB-S
MPEG-4
H264
40800 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 26400
VPID: 500
APID: 501
Dabl is an American lifestyle-oriented digital multicast television network owned by the CBS Television Distribution (CTD) subsidiary of ViacomCBS.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amYou Gotta Eat Here!Dreamy Weenies, Longtail Kitchen, Anna Mae's Bakery and Restaurant
(running time: 30 mins)
12:30 amYou Gotta Eat Here!Lisa Marie, The Burner Restaurant and Launge, Katie's Restaurant & Bar
(running time: 30 mins)
01:00 amEssence of EmerilPosole
(running time: 30 mins)
01:30 amEssence of EmerilFood/Wine Pairing Burgundy
(running time: 30 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amMarthaFemale Italian Chef Day
(running time: 60 mins)
09:00 amEssence of EmerilCreative Pork
(running time: 30 mins)
09:30 amEssence of EmerilCurry
(running time: 30 mins)
10:00 amEmeril Live!Crazy for Casseroles
(running time: 60 mins)
11:00 amYou Gotta Eat Here!August Restaurant, Parkway Bakery & Tavern, La Mezcaleria
(running time: 30 mins)
11:30 amYou Gotta Eat Here!Romer's, Mezes Restaurant, Royer's Round Top Cafe
(running time: 30 mins)
12:00 pmOpen Homes AustraliaSee a renovation project where a tired old house is completely transformed into something new and inspiring for the owners
(running time: 30 mins)
12:30 pmOpen Homes AustraliaRenowned Hamptons-style designer Natalee Bowen tours a luxe home with coastal charm
(running time: 30 mins)
01:00 pm60 Minute MakeoverKirkby
(running time: 60 mins)
02:00 pmDesign Inc.Ingrid's Living Room
(running time: 30 mins)
02:30 pmRoom ServiceModern English
(running time: 30 mins)
03:00 pmSell This House!Wilmington, NC
(running time: 30 mins)
03:30 pmSell This House!Boston, MA: Rob Downing
(running time: 30 mins)
04:00 pmEscape to the CountryLincolnshire
(running time: 60 mins)
05:00 pmEscape to the CountryWest Wales
(running time: 60 mins)
06:00 pmEscape to the CountryWiltshire
(running time: 60 mins)
07:00 pm60 Minute MakeoverBebington
(running time: 60 mins)
08:00 pmSell This House!Boston, MA: Trudy Laslie
(running time: 30 mins)
08:30 pmSell This House!Hoboken, NJ: William and Nancy Harkins
(running time: 30 mins)
09:00 pmNanny 911Valenti Family
(running time: 60 mins)
10:00 pmKitchen NightmaresSpin-a-Yarn
(running time: 60 mins)
11:00 pmKitchen NightmaresCharlie's
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!