AMC 21 - Ku Band
125° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
12180 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 193
APID: 196
Create TV: Public Television's top shows in Cooking, Travel, Home Improvement, Gardening, and Arts and Crafts.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amAmerica's Test Kitchen From Cook's IllustratedVegan for Everyone
(running time: 30 mins)
12:30 amPati's Mexican TableMore Than Just a Meal
(running time: 30 mins)
01:00 amA Taste of Louisiana Cooking With Chef John Folse and CompanyCoastal Erosion: Louisiana Coast
(running time: 30 mins)
01:30 amRudy Maxa's WorldSouth Africa: Safari
(running time: 30 mins)
02:00 amMartha Stewart's Cooking SchoolOn the Bone
(running time: 30 mins)
02:30 amAmerica's Test Kitchen From Cook's IllustratedVegan for Everyone
(running time: 30 mins)
03:00 amSteven Raichlen's Project FireOne Good Turn
(running time: 30 mins)
03:30 amHow to Cook Well With Rory O'ConnellNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amA Craftsman's LegacyThe Guitar Maker
(running time: 30 mins)
04:30 amTravelscopeFrance - Following the Rhone
(running time: 30 mins)
05:00 amSamantha Brown's Places to LoveXi'an, China
(running time: 30 mins)
05:30 amMartha Stewart's Cooking SchoolOn the Bone
(running time: unknown or repeats)
06:00 amKnit and Crochet NowThe Cocoon Craze
(running time: 30 mins)
06:30 amPainting With Wilson BickfordSeaside Solitude
(running time: 30 mins)
07:00 amNew Scandinavian CookingA Traveller's Bite
(running time: 30 mins)
07:30 amCiao ItaliaAmarena Cherry Roll/ Rotolo di Amarena
(running time: 30 mins)
08:00 amJacques Pépin: More Fast Food My WayEarth to Table
(running time: 30 mins)
08:30 amA Chef's LifeDon't Tom Thumb Your Nose at Me!
(running time: 30 mins)
09:00 amBorn to Explore With Richard WieseSouth Africa: Saving the Mighty Rhino
(running time: 30 mins)
09:30 amIn the AmericasHavana: Inside the City
(running time: 30 mins)
10:00 amAsk This Old HouseStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
10:30 amThe Woodwright's ShopCarving Away With Mary May
(running time: 30 mins)
11:00 amGarden SmartShade Plants
(running time: 30 mins)
11:30 amMake48The 48 hours is winding down and the teams are in the final stages of wrapping up their designs, making a product website and preparing their pitch
(running time: 30 mins)
12:00 pmKnit and Crochet NowThe Cocoon Craze
(running time: 30 mins)
12:30 pmPainting With Wilson BickfordSeaside Solitude
(running time: 30 mins)
01:00 pmNew Scandinavian CookingA Traveller's Bite
(running time: 30 mins)
01:30 pmCiao ItaliaAmarena Cherry Roll/ Rotolo di Amarena
(running time: 30 mins)
02:00 pmJacques Pépin: More Fast Food My WayEarth to Table
(running time: 30 mins)
02:30 pmA Chef's LifeDon't Tom Thumb Your Nose at Me!
(running time: 30 mins)
03:00 pmBorn to Explore With Richard WieseSouth Africa: Saving the Mighty Rhino
(running time: 30 mins)
03:30 pmIn the AmericasHavana: Inside the City
(running time: 30 mins)
04:00 pmRick Steves' EuropeRome: Ancient Glory
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe Woodwright's ShopCarving Away With Mary May
(running time: 30 mins)
05:00 pmGarden SmartShade Plants
(running time: 30 mins)
05:30 pmMake48The 48 hours is winding down and the teams are in the final stages of wrapping up their designs, making a product website and preparing their pitch
(running time: 30 mins)
06:00 pmAsk This Old HouseStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
06:30 pmHow to Cook Well With Rory O'ConnellCeleriac Fritters/ Roast Pheasant
(running time: 30 mins)
07:00 pmFood FlirtsCape Cod Road-Trip
(running time: 30 mins)
07:30 pmTaste the Islands With Chef IrieAn Early Lunch
(running time: 30 mins)
08:00 pmLidia's KitchenA Winter Garden
(running time: 30 mins)
08:30 pmCook's Country From America's Test KitchenTex-Mex Favorites
(running time: 30 mins)
09:00 pmYan Can Cook: Spice KingdomPoetry in a Cup
(running time: 30 mins)
09:30 pmHow to Cook Well With Rory O'ConnellCeleriac Fritters/ Roast Pheasant
(running time: 30 mins)
10:00 pmAsk This Old HouseStorage Bench/ Old Shower Valve
(running time: 30 mins)
10:30 pmRick Steves' EuropeRome: Ancient Glory
(running time: 30 mins)
11:00 pmDream of ItalyPiedmont/ Lake Iseo
(running time: 30 mins)
11:30 pmLidia's KitchenA Winter Garden
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!