Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3950 Mhz
Vertical
FEC: 2/3
S/R: 16000
VPID: 257
APID: 258
Court TV Mystery is a dynamic extension of one of TV's most iconic brands. Featuring investigative crime series such as The First 48, real-life docuseries and exclusive originals, Court TV Mystery will keep you on the edge of your seat with true crime, all the time.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amCrime Watch Daily With Chris HansenThe Revenge Plot
(running time: 60 mins)
01:00 amCrime Watch Daily With Chris HansenCruise Ship Murder; Chris Hansen Investigates
(running time: 60 mins)
02:00 amUnsolved MysteriesFugitive Fireman
(running time: 60 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amScandalI See You
(running time: unknown or repeats)
07:00 amBoston LegalRescue Me
(running time: 60 mins)
08:00 amWithout a TraceFreefall
(running time: 60 mins)
09:00 amCorrupt CrimesThe Long Island Lolita
(running time: 30 mins)
09:30 amCorrupt CrimesA Designer Death
(running time: 30 mins)
10:00 amCorrupt CrimesDeath on the High Seas
(running time: 30 mins)
10:30 amCorrupt CrimesA Murder in Italy
(running time: 30 mins)
11:00 amIt Takes a KillerMenace to Society
(running time: 30 mins)
11:30 amIt Takes a KillerThe Burial He Wanted
(running time: 30 mins)
12:00 pmIt Takes a KillerThe Green Widow
(running time: 30 mins)
12:30 pmIt Takes a KillerThe Snitch Who Kills
(running time: 30 mins)
01:00 pmAmerican Greed: Scams, Scoundrels and ScandalsLights! Camera! Fraud!
(running time: 60 mins)
02:00 pmUnsolved MysteriesLone Lopez/ Ghost Lights
(running time: 60 mins)
03:00 pmUnsolved MysteriesSurvivor/ Poison Shake/ Elks Club
(running time: 60 mins)
04:00 pmCrime Watch Daily With Chris HansenMurdered Over Money? Who Killed My Twin?
(running time: 60 mins)
05:00 pmCrime Watch Daily With Chris HansenThe Devil's Plan
(running time: 60 mins)
06:00 pmForensic FilesSworded Scheme
(running time: 30 mins)
06:30 pmForensic FilesSeedy Intentions
(running time: 30 mins)
07:00 pmForensic FilesDNA Dragnet
(running time: 30 mins)
07:30 pmForensic FilesFamily Ties
(running time: 30 mins)
08:00 pmThe First 48Road Hazard/ Cold
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe First 4810 Pounds
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe First 48Caught Up
(running time: 60 mins)
11:00 pmRunaway SquadTayvela
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!