Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1793
APID: 1794
CTV Two is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. CTV Two provides complementary programming to Bell Media's larger CTV network – primarily newer or younger-skewing series which have smaller audiences than those on the mainline CTV network. This listing is for CIVI, a CTV Two affiliate in Victoria, British Columbia in the Pacific time zone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amFlashpointTerror
(running time: 60 mins)
01:00 amW5Crimetown/ Last Chance Kids
(running time: 60 mins)
02:00 amCTV News Vancouver IslandNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 amCorner GasBingo Night
(running time: 30 mins)
03:00 amMike & MollyFight to the Finish
(running time: 30 mins)
03:30 amMike & MollyNear Death Do Us Part
(running time: 30 mins)
04:00 amFloribama ShoreThin Line between Hunch and Hate
(running time: 60 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amDegrassiWishlist
(running time: 30 mins)
09:30 amThe Dr. Oz ShowHeart surgeon Dr
(running time: 60 mins)
10:30 amThe Dr. Oz ShowHeart surgeon Dr
(running time: 60 mins)
11:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:00 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
12:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
01:00 pmCanada's Worst DriverCanadians, nominated by their peers as dangerous drivers, compete to earn their keys back
(running time: 60 mins)
02:00 pmOperation SmileThis international, non-profit organization provides free reconstructive surgery to children and young adults without resources
(running time: 60 mins)
03:00 pmQuestion PeriodPoliticians answer questions that are relevant to Canadians
(running time: 60 mins)
04:00 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 pmPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 pmHot in ClevelandThree girlfriends, en route from Los Angeles, get stuck in Cleveland and decide to stay when the locals find them hot and glamorous
(running time: 30 mins)
05:30 pmHot in ClevelandThree girlfriends, en route from Los Angeles, get stuck in Cleveland and decide to stay when the locals find them hot and glamorous
(running time: 30 mins)
06:00 pmSidelinesMeet celebrities who are harnessing their formidable personal brands to take more active roles in the economy, starting small businesses, designing products, and driving conversation on social media
(running time: 30 mins)
06:30 pmMoney TalkIndustry players provide important personal finance info - from strategies to planning
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe Marilyn Denis ShowMarilyn Denis brings viewers the newest and best in entertainment and lifestyle television
(running time: 60 mins)
08:00 pmW5Crimetown/ Last Chance Kids
(running time: 60 mins)
09:00 pmCTV News Vancouver IslandNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmeTalkThis premiere entertainment news magazine keeps Canadians from coast to coast informed about the stars in Hollywood North
(running time: 30 mins)
10:00 pmCorner GasTwo Degrees of Separation
(running time: 30 mins)
10:30 pmCorner GasJust Brent and His Shadow
(running time: 30 mins)
11:00 pmAmerican IdolFor the first time ever, America’s live coast-to-coast vote will determine the winner of 'American Idol,' with all voting taking place during the show
(running time: 180 mins)

 
We Want To Hear From You!