Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4140 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 257
APID: 258
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CIVT, an affiliate in Vancouver, British Columbia in the Pacific time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

01:00 amCriminal MindsKeeper
(running time: 60 mins)
02:00 amCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 29 mins)
02:29 amCTV News Vancouver at 11:30No Episode Information
(running time: 36 mins)
03:05 amPop LifeBalancing Act
(running time: 30 mins)
03:35 amKey & PeeleThe Return of East/West Bowl
(running time: 30 mins)
04:05 amCriminal MindsThe Black Queen
(running time: 60 mins)
05:05 amCriminal MindsThe Road Home
(running time: 59 mins)
06:04 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 26 mins)
06:30 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amSacred Name TelecastNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amCTV News VancouverNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amSOS Children's VillagesWithout Care in This World: Building Families for Orphans
(running time: 30 mins)
10:30 amThe SocialNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amQuestion PeriodNo Episode Information
(running time: 60 mins)
12:00 pmOperation SmileNo Episode Information
(running time: 60 mins)
01:00 pmCelebrity Style StoryHollywood's Fash Enviable
(running time: 30 mins)
01:30 pmCelebrity Style StoryHollywood's Stylish Siblings
(running time: 30 mins)
02:00 pmCanada's Worst DriverStandard Manoeuvres
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe SocialNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 pmetalkNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 pmNational Treasure: Book of SecretsNo Episode Information
(running time: 180 mins)
07:00 pmHot in ClevelandWho's Your Mama?
(running time: 30 mins)
07:30 pmMike & MollyDennis' Birthday
(running time: 30 mins)
08:00 pmQuestion PeriodNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 pmCTV News Vancouver at 6No Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Big Bang TheoryThe Large Hadron Collision
(running time: 30 mins)
10:30 pmThe Big Bang TheoryThe Excelsior Acquisition
(running time: 30 mins)
11:00 pmMatch GameNo Episode Information
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!