Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1537
APID: 1538
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CKCW, an affiliate in Moncton, New Brunswick in the Atlantic time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:12 amSeinfeldThe Gymnast
(running time: 30 mins)
12:42 amThe Late Late Show With James CordenGuests include Paul Sheer and Stana Katic with a musical performance by The 1975
(running time: 60 mins)
01:42 amSeinfeldThe Soup
(running time: 29 mins)
02:11 amRidiculousnessRockdiculousness With Steel Panther
(running time: 30 mins)
02:41 amThe Daily Show With Trevor NoahA reality-based look at news, trends, pop culture, current events and politics with Trevor Noah
(running time: 35 mins)
03:16 ameTalkThis premiere entertainment news magazine keeps Canadians from coast to coast informed about the stars in Hollywood North
(running time: 14 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amCTV News AtlanticNews.
(running time: 30 mins)
05:30 amCTV National News With Lisa LaFlammeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 amLive With Kelly and RyanLaverne Cox speaks about the final season of 'Orange is the New Black,' and Isabela Moner previews the film 'Dora and the Lost City of Gold
(running time: 60 mins)
10:00 amThe Marilyn Denis ShowWe help viewers with swimwear style makeovers, share unique ways to serve watermelon, reveal hairstyles to go from the pool party into evening, and look at how to host your own memorable pool party
(running time: 60 mins)
11:00 amThe ViewPresidential candidate Beto O'Rourke and his wife Amy Hoover Sanders visit
(running time: 60 mins)
12:00 pmDr. PhilMy 16-Year-Old Daughter is Throwing House Parties, Got Kicked Out of School and I Kicked Her Out Too
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe SocialSee the best summer dresses for the season.
(running time: 60 mins)
02:00 pmThe Dr. Oz ShowTrue Crime: How A Twisted Love Triangle Led To A Murder Of A Marine’s Wife
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe Ellen DeGeneres ShowActor Idris Elba from 'Turn Up Charlie' visits
(running time: 60 mins)
04:00 pmCTV News AtlanticNews.
(running time: 60 mins)
05:00 pmCTV News AtlanticNews.
(running time: 60 mins)
06:00 pmeTalkDrake's big year gets even bigger as he unveils his new home
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Big Bang TheoryThe Comic Book Store Regeneration
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe BeavertonAdapted from the popular online satirical site TheBeaverton
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe Big Bang TheoryThe Novelization Correlation
(running time: 30 mins)
08:00 pmLove IslandA group of single 'Islanders' come together at a stunning villa in Fiji, ready to embark on a summer of love, friendship and relationships
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Amazing Race CanadaI Love Geologists
(running time: 60 mins)
10:00 pmCTV National News With Lisa LaFlammeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmCTV News AtlanticNews.
(running time: 35 mins)
11:05 pmThe Daily Show With Trevor NoahJuly 23, 2019
(running time: 36 mins)
11:41 pmConanToday's guest is Lisa Kudrow.
(running time: 31 mins)

 
We Want To Hear From You!