Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 769
APID: 770
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CJOH, an affiliate in Ottawa, Ontario in the Eastern time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:05 amPop LifeYour True Self
(running time: 30 mins)
12:35 amSeinfeldThe Shoes
(running time: 30 mins)
01:05 amSeinfeldThe Outing
(running time: 30 mins)
01:35 amSeinfeldThe Old Man
(running time: 30 mins)
02:05 amWorkaholicsGone Catfishing
(running time: 30 mins)
02:35 amComedy Central Stand-Up PresentsCasey James Salengo
(running time: 30 mins)
03:05 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:35 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 25 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amTomorrow's WorldProclaiming to the world the good news of Jesus Christ's coming kingdom and teaching original Christianity as taught and practiced by Jesus Christ and the original Apostles
(running time: 30 mins)
06:00 amCTV News OttawaNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 amCTV National News With Sandie RinaldoSandie Rinaldo anchors Canada’s most-watched weekend newscast
(running time: 30 mins)
07:00 amYour Morning WeekendYour Morning is more than just the news and weather; cooking, lifestyle, entertainment and live musical performances are also brought to you live from Toronto
(running time: 60 mins)
08:00 amSOS Children's Villages: Without Care in This WorldMike Holmes brings his children on a trip to East Africa to discover the work of SOS Children's Villages Canada
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Key of DavidNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amCash CabUnassuming Canadians enter a cab as simple passengers taking a normal taxi ride, only to be shocked when they discover that they're instant contestants on Discovery Channel's innovative science-themed game show
(running time: 30 mins)
09:30 amCash CabUnassuming Canadians enter a cab as simple passengers taking a normal taxi ride, only to be shocked when they discover that they're instant contestants on Discovery Channel's innovative science-themed game show
(running time: 30 mins)
10:00 amLiving TruthFrom the Toronto-based People's Church.
(running time: 30 mins)
10:30 amContext: Beyond the HeadlinesSociety
(running time: 30 mins)
11:00 amQuestion PeriodCoverage of the daily question period from the House of Commons
(running time: 60 mins)
12:00 pmSportsCentreThis comprehensive sports show provides up-to-the-minute news, features, highlights and scores
(running time: 60 mins)
01:00 pmNFL Football Oakland Raiders vs. Green Bay PackersFootball.
(running time: 185 mins)
04:05 pmNFL on CTV LiveA recap of the day's NFL games including highlights, top stories and analysis
(running time: 20 mins)
04:25 pmNFL Football Baltimore Ravens vs. Seattle SeahawksFootball.
(running time: 185 mins)
07:30 pmNFL on CTV LiveA recap of the day's NFL games including highlights, top stories and analysis
(running time: 30 mins)
08:00 pmGod Friended MeAll Those Yesterdays
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Good DoctorFirst Case, Second Base
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe RookieWarriors and Guardians
(running time: 60 mins)
11:00 pmCTV National News With Sandie RinaldoSandie Rinaldo anchors Canada’s most-watched weekend newscast
(running time: 30 mins)
11:30 pmCTV News OttawaNo Episode Information
(running time: 35 mins)

 
We Want To Hear From You!