Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1281
APID: 1282
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CJCH, an affiliate that is licensed to Halifax, Nova Scotia, in the Atlantic time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:37 amThe Late Late Show With James CordenActors Justin Hartley and Dominic West visit and Elle King performs
(running time: 58 mins)
01:35 amSeinfeldA stand-up comic and his friends deal with the insignificant, yet hilarious, aspects of everyday life
(running time: 30 mins)
02:05 amSeinfeldA stand-up comic and his friends deal with the insignificant, yet hilarious, aspects of everyday life
(running time: 30 mins)
02:35 amThe Daily Show With Trevor NoahA reality-based look at news, trends, pop culture, current events and politics with Trevor Noah
(running time: 30 mins)
03:05 ameTalkThis premiere entertainment news magazine keeps Canadians from coast to coast informed about the stars in Hollywood North
(running time: 25 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amCTV National News With Lisa LaFlammeNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
06:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 amYour MorningNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 amLive With Kelly and RyanKelly and Ryan sit down with 'Empire' star Jussie Smollett, and acrobatic duo Virginia Tuells and Ihosvanys Perez perform some of their act from the Big Apple Circus
(running time: 60 mins)
10:00 amThe Marilyn Denis ShowWe show you the foods that the longest-living people eat
(running time: 60 mins)
11:00 amThe ViewGuests include Troye Sivan.
(running time: 60 mins)
12:00 pmDr. PhilWitness to Murder
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe SocialWe share holiday hosting tips with our 5th chair Serena Ryder
(running time: 60 mins)
02:00 pmThe Dr. Oz ShowOz Investigates: Hydrogen Peroxide: Does Your Favorite Home Cure Actually Work
(running time: 60 mins)
03:00 pmThe Ellen DeGeneres ShowConnie Britton of 'Dirty John' visits.
(running time: 60 mins)
04:00 pmCTV News Atlantic at 5No Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 pmeTalkWe interview Jason Reitman about his film 'The Front Runners' and catch up with Julia Roberts and the stars of 'A Private War
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Big Bang TheoryThe Recollection Dissipation
(running time: 30 mins)
07:00 pmCriminal MindsTwenty Seven
(running time: 60 mins)
08:00 pmThe Big Bang TheoryThe Confidence Erosion
(running time: 30 mins)
08:30 pmThe Big Bang TheoryThe Matrimonial Metric
(running time: 30 mins)
09:00 pmGrey's AnatomyBlowin' in the Wind
(running time: 60 mins)
10:00 pmCTV National News With Lisa LaFlammeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 35 mins)
11:05 pmThe Daily Show With Trevor NoahA reality-based look at news, trends, pop culture, current events and politics with Trevor Noah
(running time: 32 mins)
11:37 pmConanFeaturing comedy, celebrity interviews and musical performances
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!