Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4140 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 257
APID: 258
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CIVT, an affiliate in Vancouver, British Columbia in the Pacific time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThis Is UsSometimes
(running time: 60 mins)
01:00 amThe RookieThe Switch
(running time: 60 mins)
02:00 amCTV National News With Lisa LaFlammeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 amCTV News Vancouver at 11:30 p.m.No Episode Information
(running time: 35 mins)
03:05 amThe Daily Show With Trevor NoahA reality-based look at news, trends, pop culture, current events and politics with Trevor Noah
(running time: 32 mins)
03:37 amThe Late Late Show With James CordenActors Justin Hartley and Dominic West visit and Elle King performs
(running time: 60 mins)
04:37 amConanFeaturing comedy, celebrity interviews and musical performances
(running time: 58 mins)
05:35 amSeinfeldA stand-up comic and his friends deal with the insignificant, yet hilarious, aspects of everyday life
(running time: unknown or repeats)
05:35 amSeinfeldA stand-up comic and his friends deal with the insignificant, yet hilarious, aspects of everyday life
(running time: 30 mins)
06:05 amSeinfeldA stand-up comic and his friends deal with the insignificant, yet hilarious, aspects of everyday life
(running time: 30 mins)
06:35 amThe Daily Show With Trevor NoahA reality-based look at news, trends, pop culture, current events and politics with Trevor Noah
(running time: 30 mins)
07:05 ameTalkThis premiere entertainment news magazine keeps Canadians from coast to coast informed about the stars in Hollywood North
(running time: 25 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amCTV Morning Live VancouverNo Episode Information
(running time: 210 mins)
12:00 pmLive With Kelly and RyanKelly and Ryan sit down with 'Empire' star Jussie Smollett, and acrobatic duo Virginia Tuells and Ihosvanys Perez perform some of their act from the Big Apple Circus
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe ViewGuests include Troye Sivan.
(running time: 60 mins)
02:00 pmThe Marilyn Denis ShowWe show you the foods that the longest-living people eat
(running time: 60 mins)
03:00 pmCTV News Vancouver at NoonNo Episode Information
(running time: 60 mins)
04:00 pmThe SocialWe share holiday hosting tips with our 5th chair Serena Ryder
(running time: 60 mins)
05:00 pmDr. PhilWitness to Murder
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe Ellen DeGeneres ShowConnie Britton of 'Dirty John' visits.
(running time: 60 mins)
07:00 pmThe Dr. Oz ShowOz Investigates: Hydrogen Peroxide: Does Your Favorite Home Cure Actually Work
(running time: 60 mins)
08:00 pmCTV News Vancouver at 5:00 p.m.No Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 pmCTV News Vancouver at 6:00 p.m.No Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 pmeTalkWe interview Jason Reitman about his film 'The Front Runners' and catch up with Julia Roberts and the stars of 'A Private War
(running time: 30 mins)
10:30 pmThe Big Bang TheoryThe Recollection Dissipation
(running time: 30 mins)
11:00 pmThe Big Bang TheoryThe Confidence Erosion
(running time: 30 mins)
11:30 pmThe Big Bang TheoryThe Matrimonial Metric
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!