Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 4609
APID: 4610
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CFCN, an affiliate in Calgary, Alberta in the Mountain time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amCarterVoiceover
(running time: 60 mins)
01:00 amCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 amCTV News CalgaryNo Episode Information
(running time: 35 mins)
02:05 amPop LifeThe Politics of Travel
(running time: 30 mins)
02:35 amWorkaholicsIn Line
(running time: 30 mins)
03:05 amCriminal MindsAs the BAU investigates a series of murders in Bakersfield, California, the team welcomes a new agent into the fold
(running time: 60 mins)
04:05 amCriminal MindsAn elite squad of FBI profilers, part of the Behavioral Analysis Unit, analyze the country's most twisted criminal minds
(running time: 60 mins)
05:05 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:35 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 25 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amCTV News CalgaryNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amYour Morning WeekendNo Episode Information
(running time: 60 mins)
10:00 amSOS Children's Villages: Without Care in This WorldMike Holmes brings his children on a trip to East Africa to discover the work of SOS Children's Villages Canada
(running time: 30 mins)
10:30 amThe SocialA fresh perspective on up-to-the-minute pop culture topics that matter most to Canadians
(running time: 30 mins)
11:00 amQuestion PeriodPoliticians answer questions that are relevant to Canadians
(running time: 60 mins)
12:00 pmWater by DesignNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmLessons 4 LivingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 pmOperation SmileThis international, non-profit organization provides free reconstructive surgery to children and young adults without resources
(running time: 60 mins)
02:00 pmSportsCentreThis comprehensive sports show provides up-to-the-minute news, features, highlights and scores
(running time: 60 mins)
03:00 pmBonacini's ItalyUmbria
(running time: 30 mins)
03:30 pmOne World KitchenVietnam's Love for Noodles
(running time: 30 mins)
04:00 pmIron Man 2(2010)
(running time: 150 mins)
06:30 pmMike & MollyMike's Manifold Destiny
(running time: 30 mins)
07:00 pmThe GoldbergsIn Conclusion, Thanksgiving
(running time: 30 mins)
07:30 pmThe Big Bang TheoryThe Maternal Combustion
(running time: 30 mins)
08:00 pmCTV News CalgaryNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 pmGod Friended MeReturn to Sender
(running time: 60 mins)
10:00 pmThe Enemy WithinConfessions
(running time: 60 mins)
11:00 pmWorld of DanceThe Duels Two
(running time: 120 mins)

 
We Want To Hear From You!