Anik F1R - C Band
107° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
HD
AC3
4020 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 1537
APID: 1538
CTV is a Canadian English language broadcast television network that is owned by Bell Media. This listing is for CKCW, an affiliate in Moncton, New Brunswick in the Atlantic time zone. Info about other CTV affiliates

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:05 amCriminal MindsThe Black Queen
(running time: 60 mins)
01:05 amCriminal MindsThe Road Home
(running time: 59 mins)
02:04 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 29 mins)
02:33 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 28 mins)
03:01 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 29 mins)
03:30 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgrammingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 amCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 amYour Morning WeekendNo Episode Information
(running time: 60 mins)
07:00 amSOS Children's VillagesWithout Care in This World: Building Families for Orphans
(running time: 30 mins)
07:30 amTomorrow's WorldNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amOperation SmileNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 amCelebrity Style StoryHollywood's Fash Enviable
(running time: 30 mins)
09:30 amTribal TrailsLooking to the Lord
(running time: 30 mins)
10:00 amKey of DavidNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 amMass for Shut-InsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amQuestion PeriodNo Episode Information
(running time: 60 mins)
12:00 pmThe SocialNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmetalkNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 pmNational Treasure: Book of SecretsNo Episode Information
(running time: 180 mins)
04:00 pmQuestion PeriodNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 pmCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 pmThe Big Bang TheoryThe Large Hadron Collision
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe Big Bang TheoryThe Excelsior Acquisition
(running time: 30 mins)
07:00 pmShark TankNo Episode Information
(running time: 60 mins)
08:00 pmMatch GameNo Episode Information
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Amazing RaceThe Claws Are Out
(running time: 60 mins)
10:00 pmCTV National News With Sandie RinaldoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmCTV News AtlanticNo Episode Information
(running time: 35 mins)
11:05 pmSouth ParkInsheeption
(running time: 30 mins)
11:35 pmSouth ParkCoon 2: Hindsight
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!