AMC 18 - C Band
105° West
DVB-S2
MPEG-2
3780 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 308
APID: 256
SES 3 - Ku Band
103° West
DVB-S2
MPEG-2
11760 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 615
APID: 881
Cozi TV is a national network bringing viewers America's most beloved and iconic television series, hit movies and original programming brought to you by the NBC Owned Television Stations.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amThe NannyKindervelt Days
(running time: 30 mins)
12:30 amThe NannyCanasta Masta
(running time: 30 mins)
01:00 amThe NannyThe Will
(running time: 30 mins)
01:30 amThe NannyThe Nanny Behind the Man
(running time: 30 mins)
02:00 amQuantum LeapHurricane: August 17, 1969
(running time: 60 mins)
03:00 amMake Room for DaddyDanny Proposes to His Wife
(running time: 30 mins)
03:30 amMake Room for DaddyKathy, the Matchmaker
(running time: 30 mins)
04:00 amThe Dick Van Dyke ShowDear Mrs. Petrie, Your Husband Is in Jail
(running time: 30 mins)
04:30 amThe Dick Van Dyke ShowMy Neighbor's Husband's Other Life
(running time: 30 mins)
05:00 amStop Hiding Your Aging NeckNo Episode Information
(running time: 60 mins)
06:00 amThe Life and Legend of Wyatt EarpJohnny Behind The Deuce
(running time: 30 mins)
06:30 amThe Life and Legend of Wyatt EarpShoot To Kill
(running time: 30 mins)
07:00 amThe Real McCoysGeorge's Nephew
(running time: 30 mins)
07:30 amThe Real McCoysDouble Date
(running time: 30 mins)
08:00 amFrasierLove Stinks
(running time: 30 mins)
08:30 amFrasierRoom Full of Heroes
(running time: 30 mins)
09:00 amWill & GraceAlice Doesn't Lisp Here Anymore
(running time: 30 mins)
09:30 amWill & GraceLast of the Really Odd Lovers
(running time: 30 mins)
10:00 amThe NannyThe Two Mrs. Sheffields
(running time: 30 mins)
10:30 amThe NannyHaving His Baby
(running time: 30 mins)
11:00 amAdam-12Cave
(running time: 30 mins)
11:30 amAdam-12As High as You Are
(running time: 30 mins)
12:00 pmEmergency!Dilemma
(running time: 60 mins)
01:00 pmMagnum, P.I.The Arrow That Is Not Aimed
(running time: 60 mins)
02:00 pmMurder, She WroteCorned Beef and Carnage
(running time: 60 mins)
03:00 pmMurder, She WroteDead Man's Gold
(running time: 60 mins)
04:00 pmMurder, She WroteDeadline for Murder
(running time: 60 mins)
05:00 pmLittle House on the PrairieTo See the Light
(running time: 60 mins)
06:00 pmLittle House on the PrairieTo See the Light
(running time: 60 mins)
07:00 pmLittle House on the PrairieOleson Versus Oleson
(running time: 60 mins)
08:00 pmFrasierIt Takes Two to Tangle
(running time: 30 mins)
08:30 pmFrasierForgotten but Not Gone
(running time: 30 mins)
09:00 pmFrasierDaphne Returns
(running time: 30 mins)
09:30 pmFrasierThe Wizard and Roz
(running time: 30 mins)
10:00 pmWill & GraceSeeds of Discontent
(running time: 30 mins)
10:30 pmWill & GraceHe's Come Undone
(running time: 30 mins)
11:00 pmWill & GraceOh Dad, Poor Dad, He's Kept Me in the Closet and I'm Feeling So Sad
(running time: 30 mins)
11:30 pmWill & GraceActing Out
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!