Galaxy 3C - Ku Band
95° West
DVB-S
MPEG-2
11780 Mhz
Horizontal
FEC: 3/4
S/R: 20760
VPID: 513
APID: 660
CGTN NEWS is the English language news channel of China Global Television Network (CGTN), the nation's largest national broadcasting network. Coverage includes newscasts, in-depth reports, and commentary programs, as well as a host of feature presentations.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amGlobal Business America EditionA daily global business news program aims to combine reporting of economic and financial issues in North and South America with those from China and the Asian region
(running time: 30 mins)
12:30 amGlobal Business America EditionA daily global business news program aims to combine reporting of economic and financial issues in North and South America with those from China and the Asian region
(running time: 30 mins)
01:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 amThe HeatNews and debates from Washington.
(running time: 30 mins)
02:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 amSports SceneNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 amGlobal Business Asia EditionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 amGlobal Business Asia EditionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 amCulture ExpressNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:00 amAfrica Live From NairobiNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 amAfrica LiveNo Episode Information
(running time: unknown or repeats)
06:00 amAsia TodayThe daily current affairs program aimed at viewers across Asia with in-depth reports from BBC correspondents and interviews with leading players
(running time: 30 mins)
06:30 amDialogue: Talk From BeijingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 amChina 24No Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amThe PointWelcome to the weekly show that gets frank and sometimes tipsy with the biggest names in business, finance, media, entertainment, technology and beyond
(running time: 30 mins)
09:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 amWorld InsightNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 amThe LinkLive connecting Beijing, Nairobi and Washington.
(running time: 30 mins)
10:30 amCulture ExpressNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 amThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 amChina 24No Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 pmAfrica Live From NairobiNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmAfrica LiveNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 pmGlobal Business Africa EditionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmGlobal Business Africa EditionNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmDialogue: Talk From BeijingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 pmWorld InsightNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:00 pmGlobal BusinessNo Episode Information
(running time: 30 mins)
04:30 pmThe PointWelcome to the weekly show that gets frank and sometimes tipsy with the biggest names in business, finance, media, entertainment, technology and beyond
(running time: 30 mins)
05:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
05:30 pmFull Frame: CCTV America Culture and TalkTalk program focused on cultural and living issues for a global audience
(running time: 30 mins)
06:00 pmThe HeatNews and debates from Washington.
(running time: 30 mins)
06:30 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:00 pmGlobal Business America EditionA daily global business news program aims to combine reporting of economic and financial issues in North and South America with those from China and the Asian region
(running time: 30 mins)
07:30 pmGlobal Business MagazineNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 pmChina 24No Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmThe PointWelcome to the weekly show that gets frank and sometimes tipsy with the biggest names in business, finance, media, entertainment, technology and beyond
(running time: 30 mins)
10:00 pmThe World TodayNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:30 pmDialogue: Talk From BeijingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:00 pmGlobal Watch from BeijingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
11:30 pmGlobal Watch from BeijingNo Episode Information
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!