Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3940 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 69
APID: 70
"Let's Play." This channel features and extensive library of classic game shows.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amSupermarket SweepA team of two run around a grocery store to fill their carts with the largest worth of groceries possible
(running time: 30 mins)
12:30 amCard SharksContestants guess the outcome of situations in order to gain control of the cards
(running time: 30 mins)
01:00 amPress Your LuckThree players use spins on a wheel to collect cash and prizes while trying to avoid bankruptcy
(running time: 30 mins)
01:30 amCelebrity Name GameCelebrities team up with contestants to try and identify famous names
(running time: 30 mins)
02:00 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
02:30 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
03:00 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
03:30 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
04:00 amFamily FeudTwo families are pitted against each other, competing to correctly guess survey results
(running time: 30 mins)
04:30 amFamily FeudTwo families are pitted against each other, both competing to guess survey results
(running time: 30 mins)
05:00 amFamily FeudTwo families are pitted against each other, both competing to guess survey results
(running time: 30 mins)
05:30 amFamily FeudTwo families are pitted against each other, both competing to guess survey results
(running time: unknown or repeats)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amBeat the ClockContestants race against time to complete stunts for prizes
(running time: 40 mins)
08:40 amThe Name's the SameCelebrities try to guess the names of guests who have the same name as famous people
(running time: 40 mins)
09:20 amI've Got a SecretFour celebrities ask yes or no questions to try to guess the secret of one of the players
(running time: 40 mins)
10:00 amSale of the CenturyContestants compete to bankroll money and buy 'Instant Bargains'
(running time: 30 mins)
10:30 amSupermarket SweepA team of two run around a grocery store to fill their carts with the largest worth of groceries possible
(running time: 30 mins)
11:00 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
11:30 amMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
12:00 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
12:30 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
01:00 pmConcentrationTwo contestants match prizes to uncover and solve a picture puzzle to win a car
(running time: 30 mins)
01:30 pmConcentrationTwo contestants match prizes to uncover and solve a picture puzzle to win a car
(running time: 30 mins)
02:00 pmTattletalesCelebrities and their spouses try to match answers to questions about themselves
(running time: 30 mins)
02:30 pmTo Tell the TruthA panel must figure out which contestant is telling the truth and which are lying
(running time: 30 mins)
03:00 pmWhat's My Line?Celebrity panellists try to guess guests' occupations by asking yes or no questions
(running time: 30 mins)
03:30 pmPasswordTwo contestants teamed with a celebrity guest, try to guess words from one-word clues
(running time: 30 mins)
04:00 pmSuper PasswordCelebrity guests and contestants guess words from one-word clues given by partners
(running time: 30 mins)
04:30 pmCard SharksContestants guess the outcome of situations in order to gain control of the cards
(running time: 30 mins)
05:00 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
05:30 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
06:00 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
06:30 pmMatch GameTwo contestants try to match the answers of six celebrities in a game of fill-in the missing blank
(running time: 30 mins)
07:00 pmFamily FeudTwo families are pitted against each other, both competing to guess survey results
(running time: 30 mins)
07:30 pmFamily FeudTwo families are pitted against each other, both competing to guess survey results
(running time: 30 mins)
08:00 pmPassword PlusCelebrity guests and contestants, guess words from one-word clues given by a partner
(running time: 30 mins)
08:30 pmSupermarket SweepA team of two run around a grocery store to fill their carts with the largest worth of groceries possible
(running time: 30 mins)
09:00 pmSupermarket SweepA team of two run around a grocery store to fill their carts with the largest worth of groceries possible
(running time: 30 mins)
09:30 pmCard SharksContestants guess the outcome of situations in order to gain control of the cards
(running time: 30 mins)
10:00 pmPress Your LuckThree players use spins on a wheel to collect cash and prizes while trying to avoid bankruptcy
(running time: 30 mins)
10:30 pmCelebrity Name GameCelebrities team up with contestants to try and identify famous names
(running time: 30 mins)
11:00 pmPassword PlusCelebrity guests and contestants, guess words from one-word clues given by a partner
(running time: 30 mins)
11:30 pmSupermarket SweepA team of two run around a grocery store to fill their carts with the largest worth of groceries possible
(running time: 30 mins)

 
We Want To Hear From You!