Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3940 Mhz
Horizontal
FEC: 5/6
S/R: 30000
VPID: 193
APID: 194
"TV Our Way." Bounce TV is a channel created exclusively for African Americans, with programming geared toward blacks and African Americans between 25 and 54 years of age.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amTraitor(2008)
(running time: 150 mins)
02:30 amIron Eagle II(1988)
(running time: 120 mins)
04:30 amCatch 21Contestants speed through a deck of cards to make as many combinations of 21 as possible
(running time: 30 mins)
05:00 amThe RealThe hosts vote on whether certain viral trends are cool or not and then answer mom's questions on slang, apps and technology
(running time: unknown or repeats)
06:00 amThe Wendy Williams ShowToni Braxton joins Wendy to talk about her relationship and new movie
(running time: 60 mins)
07:00 amJudge FaithReggie's Place/ Classic Car Con
(running time: 30 mins)
07:30 amJudge FaithFamily Feuds
(running time: 30 mins)
08:00 amJudge FaithNasty Neighbors
(running time: 30 mins)
08:30 amJudge FaithDoggone Dog/ Neighbor Nuisance
(running time: 30 mins)
09:00 amJudge Joe BrownJudge Joe Brown is a non-traditional, no-nonsense judge presiding over real-life cases in his courtroom
(running time: 30 mins)
09:30 amJudge Joe BrownJudge Joe Brown is a non-traditional, no-nonsense judge presiding over real-life cases in his courtroom
(running time: 30 mins)
10:00 amJudge Joe BrownJudge Joe Brown is a non-traditional, no-nonsense judge presiding over real-life cases in his courtroom
(running time: 30 mins)
10:30 amJudge Joe BrownJudge Joe Brown is a non-traditional, no-nonsense judge presiding over real-life cases in his courtroom
(running time: 30 mins)
11:00 amThe Bernie Mac ShowStone Nuts
(running time: 30 mins)
11:30 amThe Bernie Mac ShowJack and Jacqueline
(running time: 30 mins)
12:00 pmHalf & HalfThe Big Diva Down Episode
(running time: 30 mins)
12:30 pmHalf & HalfMy Big Funny Valentine
(running time: 30 mins)
01:00 pmLiving SingleCome Back Little Diva
(running time: 30 mins)
01:30 pmLiving SingleThe Ex-File
(running time: 30 mins)
02:00 pmThe Manchurian Candidate(2004)
(running time: 180 mins)
05:00 pmSurviving the Game(1994)
(running time: 120 mins)
07:00 pmOne on OneLet's Wait Awhile
(running time: 30 mins)
07:30 pmOne on OnePlaying Possum
(running time: 30 mins)
08:00 pmScandalHell Hath No Fury
(running time: 60 mins)
09:00 pmxXx(2002)
(running time: 150 mins)
11:30 pmTorque(2004)
(running time: 120 mins)

 
We Want To Hear From You!