Galaxy 17 - C Band
91° West
DVB-S2
MPEG-4
H264
AC3
3925 Mhz
Vertical
FEC: 2/4
S/R: 4249
VPID: 81
APID: 84
Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S
MPEG-2
3922 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 3703
VPID: 4352
APID: 4353
BYUtv is operated by Brigham Young University. The channel's programming is aimed towards alumni and friends of the University, members of the LDS Church, and is also the primary broadcaster of BYU Cougars athletics.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amNCAA Basketball Northwestern State vs. BYUBasketball.
(running time: 120 mins)
02:00 amGoing Back, Giving BackAled travels to London in the 1980s to hear how a successful footballer's dreams turned to dust
(running time: 60 mins)
03:00 amNCAA Basketball Northwestern State vs. BYUBasketball.
(running time: 120 mins)
05:00 amWind at My BackThe Strap
(running time: unknown or repeats)
06:00 amTurning PointHarmony Project
(running time: 30 mins)
06:30 amThe Story TrekA New Normal
(running time: 30 mins)
07:00 amBYU Devotional AddressMark B. Colton (6/30/15)
(running time: 30 mins)
07:30 amMusic and the Spoken WordVeterans Day Special
(running time: 30 mins)
08:00 amThe Acts to Revelation: Discussions on the New TestamentNo Episode Information
(running time: 30 mins)
08:30 amThe Acts to Revelation: Discussions on the New TestamentNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:00 amAmerican RideThe War to End All Wars
(running time: 30 mins)
09:30 amTurning PointGodparents for Youth
(running time: 30 mins)
10:00 amLark Rise to CandlefordTwo contrasting communities exist side-by-side in the late 1800's Oxfordshire countryside
(running time: 60 mins)
11:00 amWind at My BackGrace of Hollywood
(running time: 60 mins)
12:00 pmBYU Sports NationAll things BYU sports with in-depth analyses, engaging discussions, and exclusive interviews
(running time: 60 mins)
01:00 pmThe Story TrekChasing Your Dreams
(running time: 30 mins)
01:30 pmThe Story TrekThe Diagnosis
(running time: 30 mins)
02:00 pmTurning PointGodparents for Youth
(running time: 30 mins)
02:30 pmJust Like Mom and DadFamily members are rewarded for how well they know each other
(running time: 30 mins)
03:00 pmSplatalotKayne and the Madman
(running time: 30 mins)
03:30 pmUndercover HighI Do's and Hair Doos
(running time: 30 mins)
04:00 pmTrickedTube Chips
(running time: 30 mins)
04:30 pmLucky DogOllie
(running time: 30 mins)
05:00 pmStudio CSpencer meets an old friend and Whitney's weight is called into question
(running time: 30 mins)
05:30 pmTrickedSecrets
(running time: 30 mins)
06:00 pmLark Rise to CandlefordTwo contrasting communities exist side-by-side in the late 1800's Oxfordshire countryside
(running time: 60 mins)
07:00 pmWind at My BackGrace of Hollywood
(running time: 60 mins)
08:00 pmRelative RaceTeams race across the country finding unknown relatives and completing challenges
(running time: 60 mins)
09:00 pmThe Mighty Ducks(1992)
(running time: 120 mins)
11:00 pmRelative RaceTeams race across the country finding unknown relatives and completing challenges
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!