Eutelsat 113 - C Band
113° West
DVB-S2
MPEG-4
4040 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 30000
VPID: 306
APID: 307
The Action Channel offers action programming targeted at men and the specific pursuits, interests, and hobbies they are passionate about. This is their schedule for the Pacific timezone.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amOperation RepoHighly-trained professionals offer a glimpse at the dramatic world of car repossession
(running time: 30 mins)
12:30 am1000 CC Raw ThrillsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:00 amUnited Fight AllianceNo Episode Information
(running time: 60 mins)
02:00 amChampionship Wrestling From HollywoodExperience the excitement, passion and drama of classic professional wrestling with a modern feel
(running time: 60 mins)
03:00 amRoute 66Two young men cruise the U
(running time: 60 mins)
04:00 amFusion TVNo Episode Information
(running time: 60 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
09:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
10:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
10:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
11:00 amThe Neighborhood'The Neighborhood' takes viewers on a behind the scenes look at some of the most influential neighborhoods throughout the country, delving into everything from local celebrities to famous history, recreation and eateries
(running time: 30 mins)
11:30 amWild WondersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:00 pmSports Stars of TomorrowA focus on amateur athletes who display drive, determination and a commitment to excellence that pays off in competition and their lives, as well as outlining stories of individuals, teams and communities that work to achieve greatness every day
(running time: 30 mins)
12:30 pmLaura McKenzie's TravelerTravel expert Laura McKenzie travels to the four corners of the Earth in style
(running time: 30 mins)
01:00 pmFishin' 4 FunNo Episode Information
(running time: 30 mins)
01:30 pmReelin' in the KeysAn adventurous journey in the water is showcased as a charter fishing captain in the Florida Keys participates in a unique variety of fishing tournaments
(running time: 30 mins)
02:00 pmFusion TVNo Episode Information
(running time: 60 mins)
03:00 pmCanadian Sports FishingNo Episode Information
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Great OutdoorsmanA look at the best activities’ nature has to offer for those who love the outdoors
(running time: 30 mins)
04:00 pmThe Daily FlashThe latest in news, culture, lifestyle and everything in between
(running time: 60 mins)
05:00 pmSteel DreamsA look at stylish luxury cars, motorcycles and boats
(running time: 30 mins)
05:30 pmThe AppraisersNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:00 pmV8TVNo Episode Information
(running time: 30 mins)
06:30 pmEye for An EyeIn this reality courtroom series, the guilty not only pay financially for their crimes, they are punished via payback
(running time: 30 mins)
07:00 pmFor Your OutdoorsNo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 pmReelin' in the KeysAn adventurous journey in the water is showcased as a charter fishing captain in the Florida Keys participates in a unique variety of fishing tournaments
(running time: 30 mins)
08:00 pmDa Vinci's InquestA coroner and former cop relentlessly pursues the truth in the face of personal demons
(running time: 60 mins)
09:00 pmGet Reel MusicNo Episode Information
(running time: 30 mins)
09:30 pmDiscovering MexicoNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 pmMotorz TVChris Duke shows automotive enthusiasts how to properly maintain a variety of vehicles and install aftermarket products step-by-step in layman's terms in a typical garage setting using common tools
(running time: 30 mins)
10:30 pmKing of the RoadThis series focuses on the extraordinary lives of America's truckers
(running time: 30 mins)
11:00 pmDa Vinci's InquestA coroner and former cop relentlessly pursues the truth in the face of personal demons
(running time: 60 mins)

 
We Want To Hear From You!