SES 2 - C Band
87° West
DVB-S2
MPEG-4
4140 Mhz
Vertical
FEC: 5/6
S/R: 29125
VPID: 34
APID: 35
The Action Channel offers action programming targeted at men and the specific pursuits, interests, and hobbies they are passionate about.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amRoute 66Two young men cruise the U
(running time: 60 mins)
01:00 amFusion TVNo Episode Information
(running time: 60 mins)
02:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
02:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
03:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
04:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
05:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
06:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: unknown or repeats)
07:00 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
07:30 amPaid ProgramPaid programming.
(running time: 30 mins)
08:00 amLaura McKenzie's TravelerTravel expert Laura McKenzie travels to the four corners of the Earth in style
(running time: 30 mins)
08:30 amMissingPolice cases about missing adults and children are featured
(running time: 30 mins)
09:00 amAmerican ShooterLearn about shooting competitions, gun history, new guns and much more
(running time: 30 mins)
09:30 amOnly In..No Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 am50PlusPrimeHear stories of baby boomers making a difference in their communities, and reports on the lifestyle interests specific boomers
(running time: 30 mins)
10:30 amHiring AmericaA profile of companies that have employment opportunities for transitioning veterans
(running time: 30 mins)
11:00 amFusion TVNo Episode Information
(running time: 60 mins)
12:00 pmFishful ThinkingMark Pendlington travels across British Columbia in search of BC's trophy fish
(running time: 30 mins)
12:30 pmThe Great OutdoorsmanA look at the best activities nature has to offer for those who love the outdoors
(running time: 30 mins)
01:00 pmThe Daily FlashNo Episode Information
(running time: 60 mins)
02:00 pmRide Guide Mountain BikeNo Episode Information
(running time: 30 mins)
02:30 pmMotorz TVChris Duke shows automotive enthusiasts how to properly maintain a variety of vehicles and install aftermarket products step-by-step in layman's terms in a typical garage setting using common tools
(running time: 30 mins)
03:00 pmRace Central TVA look at cutting edge motor sports for the racing enthusiast who enjoys all varieties of top flight motor racing, including NHRA, NASCAR, Open Wheel, Sports Car Rally and V-8 Super Cars
(running time: 30 mins)
03:30 pmEye for An EyeIn this reality courtroom series, the guilty not only pay financially for their crimes, they are punished via payback
(running time: 30 mins)
04:00 pmChef Roc ApprovedCulinary artist Steve 'Chef Roc' Cassarino presents food, friends and fun as he introduces talented chefs from around Hawaii, shares a variety of mouth-watering dishes, and also presents local musical talent
(running time: 30 mins)
04:30 pmLarysa UnleashedLarysa Switlyk shares her passion for hunting and fishing and encourages more females and children to get involved in the outdoors
(running time: 30 mins)
05:00 pmDa Vinci's InquestA coroner and former cop relentlessly pursues the truth in the face of personal demons
(running time: 60 mins)
06:00 pmTexas Team TrailTexas Team Trail is a tournament designed exclusively by fishermen for fishermen
(running time: 30 mins)
06:30 pmMotorz TVChris Duke shows automotive enthusiasts how to properly maintain a variety of vehicles and install aftermarket products step-by-step in layman's terms in a typical garage setting using common tools
(running time: 30 mins)
07:00 pmMusic Mix USANo Episode Information
(running time: 30 mins)
07:30 pmEye for An EyeIn this reality courtroom series, the guilty not only pay financially for their crimes, they are punished via payback
(running time: 30 mins)
08:00 pmChef Roc ApprovedCulinary artist Steve 'Chef Roc' Cassarino presents food, friends and fun as he introduces talented chefs from around Hawaii, shares a variety of mouth-watering dishes, and also presents local musical talent
(running time: 30 mins)
08:30 pmLarysa UnleashedLarysa Switlyk shares her passion for hunting and fishing and encourages more females and children to get involved in the outdoors
(running time: 30 mins)
09:00 pmPlanet XExperts offer advice and news relating to extreme sports
(running time: 30 mins)
09:30 pmRaw ThrillNo Episode Information
(running time: 30 mins)
10:00 pmRingside BoxingNo Episode Information
(running time: 120 mins)

 
We Want To Hear From You!