Galaxy 19 - C Band
97° West
DVB-S
MPEG-2
3847 Mhz
Vertical
FEC: 3/4
S/R: 2200
VPID: 336
APID: 337
Access Media Group channel with programming consisting of drama, sports, movies, entertainment, how-to, hunting and fishing, children's shows, and more.

Stream It!

Wikipedia

Facebook

Twitter

YouTube

Schedule For:

  

Start Time:

Program Title:

Episode Info:

12:00 amDear Mr. Gacy(2010)
(running time: 120 mins)
02:00 amCheatersUnfaithful partners are confronted with incriminating footage of their affairs, courtesy of private investigators hired to catch them in the act
(running time: 30 mins)
02:30 amCheatersUnfaithful partners are confronted with incriminating footage of their affairs, courtesy of private investigators hired to catch them in the act
(running time: 30 mins)
03:00 amForensic FilesProfiles of intriguing crimes, accidents and outbreaks of disease from around the world are examined
(running time: 30 mins)
03:30 amForensic FilesProfiles of intriguing crimes, accidents and outbreaks of disease from around the world are examined
(running time: 30 mins)
04:00 amPawn StarsPawnshops are the oldest form of banking and were the leading form of consumer credit until the 1950's
(running time: 30 mins)
04:30 amPawn StarsPawnshops are the oldest form of banking and were the leading form of consumer credit until the 1950's
(running time: 30 mins)
05:00 amImpractical JokersFour friends compete to embarrass each other in the ultimate hidden camera showdown
(running time: 30 mins)
05:30 amImpractical JokersFour friends compete to embarrass each other in the ultimate hidden camera showdown
(running time: 30 mins)
06:00 am50PlusPrimeThe South Florida Wildlife Center in Ft
(running time: 30 mins)
06:30 amThe Jet SetTravel veterans help to keep you in the loop with on-location experiences and insights into the last travel trends
(running time: unknown or repeats)
07:00 amThe Science and Technology ShowLearn about the most recent discoveries made in the fields of science and technology
(running time: 30 mins)
07:30 amMarc and MandyA variety of guests discuss relevant topics concerning home, fashion and lifestyle
(running time: 30 mins)
08:00 amThe Dr. Nandi ShowDr
(running time: 60 mins)
09:00 amFuture PhenomsIn-depth features about the top prep athletes across the nation
(running time: 30 mins)
09:30 amAnimal RescueWe're taking a look at a Beagle rescue, plus, we help baby eagles
(running time: 30 mins)
10:00 amAqua KidsDedicated to educating young people about the importance of protecting marine environments and the animals that inhabit the water
(running time: 30 mins)
10:30 amBiz Kid$The World Is a Risky Place
(running time: 30 mins)
11:00 amNashville InsiderThis fast paced entertainment news series gives the viewers a sneak peek at all things country music by covering red carpet events, number one parties and going behind the scenes to provide access to artists and country music's hottest events
(running time: 30 mins)
11:30 amLaura McKenzie's TravelerVoluntourism
(running time: 30 mins)
12:00 pmBabe WinkelmanNo Episode Information
(running time: 30 mins)
12:30 pmThe Scott Martin ChallengeEach Week Pro Angler Scott Martin takes on another new challenger as they match wits and fish on some of the best bodies of water all over the nation
(running time: 30 mins)
01:00 pmStreet MagicThis series takes viewers inside the world of underground street magicians as they perform incredible tricks before the general public and celebrity guests
(running time: 30 mins)
01:30 pmStreet MagicThis series takes viewers inside the world of underground street magicians as they perform incredible tricks before the general public and celebrity guests
(running time: 30 mins)
02:00 pmMantrackerRob and Michelle
(running time: 30 mins)
02:30 pmThe Happi HouseFeaturing topics such as homemade beauty products, hosting unique children's parties, fashion trends, family vacation tips and tricks, DIY home d├ęcor, easy family meals and more
(running time: 30 mins)
03:00 pmThe Jet SetTravel veterans help to keep you in the loop with on-location experiences and insights into the last travel trends
(running time: 30 mins)
03:30 pmThe Science and Technology ShowLearn about the most recent discoveries made in the fields of science and technology
(running time: 30 mins)
04:00 pmCalifornia Life With Heather DawsonHead to beautiful Aulani resort in Hawai'i, find out what Lionel Ritchie, Steven Tyler and Roger Daltry all have in common, and find out why CNN named a high schooler one of the most inspiring people, and the unsung heroes in the battle against cancer
(running time: 30 mins)
04:30 pmCelebrity PageThe place to get up close and personal with your favourite stars, packed with behind the scenes access, red carpets and celebrity news you'll love
(running time: 30 mins)
05:00 pmLabor Day(2013)
(running time: 150 mins)
07:30 pmThe Manchurian Candidate(2004)
(running time: 150 mins)
10:00 pmMommie Dearest(1981)
(running time: 150 mins)

 
We Want To Hear From You!